Om

BMXresultater.no er en side hvor alle resultat publiseres før, under og etter løp. Selve web tjenesten driftes og leveres av TimeYouRight AS.
Tidtakere på løp er selv ansvarlige for å publisere innhold til tjenesten.   Trenger du tilgang til å publisere ta kontakt med din BMX klubb som skal ha login detaljene – alle BMX klubber i Norge kan få tilgang til tjenesten ved å ta kontakt med sales@timeyouright.com.

Her kan du som lagleder under et løp se alle lister og resultater som produseres på de enkelte BMX løpene i Norge. Det publiseres fortløpende resultater mellom hvert Moto. Heat plan og løps registeringer vil bli publisert på løpsdagen.

Websiden har også selve invitasjonene til BMX løpene. Den enkelte klubb er selv ansvarlige for å legge dette ut fortløpende eller man kan ta kontakt med support@timeyouright.com så kan vi være behjelpelige med å publisere dette. 

Siden driftes av TimeYouRight AS dersom du ønsker å få tilgang til å publisere informasjon her så kontakt sales@timeyouright.com

Live resultat service vises under løp direkte på  http://live.eqtiming.no

 

TimeYouRight AS