Aktuell informasjon

Informasjoner og annet som er BMX relatert

Om det er nyheter eller annen viktig informasjon som skal deles med alle i BMX racing miljøet, så ta kontakt med oss for publisering på disse sidene.

kontakt : sales@timeyouright.com. 

 

Aktuelt

TYR AS har inngått samarbeide med Mylaps og har nå et tilbud til klubber i Norge for 2021 som ønsker å utvide sitt oppsett på banen eller anskaffe flere målepunkter til OneBMX løsningen. Kontakt sales@timeyouright.com eller ta kontakt via OneBMX Community som du finner på
Slack: One BMX Community

Tilbudet inneholder gratis frakt, og ekstra 10 Flextranspondere ved kjøp av en eller flere nye dekodere.

—–

MYLAPS har lansert ny dekoder som kan brukes for tidtakning : Les om denne her: ProChip Smart Decoder

OneBMX er lansert. Få mer ut av ditt MYLAPS oppsett på bane. Legg ned flere sløyfer og la ryttere sette sine personlige tider og rekorder på din bane. Med OneBMX timing som er en skytjeneste så registeres man automatisk og tider vises for alle ryttere som har en aktiv profil registrert. 

Les mer på timeyouright.com ,

 

Mylaps Transpondere

Husk at du må ha et aktivt abonnement på din Mylaps transponder. Disse kjøpes i enten 1, 2 eller 5 års intervaller. Har du kontroll på din?

Last ned Mylaps Connect  software til din PC for å sjekke status på din transponder. NB! Husk at det ikke er oppladbart batteri på en Prochip transponder. Normal levetid på en transponder er opp til 5 år. Avhengig av hvor ofte den brukes.  Du kobler den til via USB porten og kan se status på din transponder, bruk gjerne ekstensjon kabel som gir lettere kontakt med USB port på pc. Og husk at man bruker batteri når transponder henger på gaffel under transport osv. Risting og dunk vekker transponder til liv så skal man spare sin transponder lengst mulig så ta den av mellom øktene dine.

Sjekk med tidtaker at din transponder er ok om du er i tvil. Det er rytter som er selv ansvarlige for at man har aktive transpondere når man stiller til løp.

Sjekk dette I god tid før race dagen. Abonnement kjøpes på Mylaps.com